NÄIN MUUTTOVALMIS RAKENNUSHANKE ETENEE

Katso, miten rakennat perheellesi ja tontillesi täydellisesti sopivan terveen hirsitalon turvallisesti ja helposti. Panosta moderniin kaupunkiasumiseen ja kotisi huolettomaan rakennusvaiheeseen!

Lataa terveen asumisen opas

Lue Terve Talo -oppaasta, miten rakennetaan allergikolle sopiva ja koko perheen hyvinvointia tukeva Honka Terve Talo.

 

Honka Terve Talo™ on VTT:n sertifioima muuttovalmis omakotitalo, joka on suunniteltu yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa.

 

UUTTA: Honka Terve Talo™

Sertifioidusti turvallista asumista perheellesi

Koti on ihmisen tärkein paikka ja monelle meistä elämän suurin sijoitus. Siksi on tärkeää, että se on turvallinen ja hyvinvointia edistävä ympäristö koko perheelle. Kaikista muuttovalmismalliston taloista on mahdollista toteuttaa Honka Terve Talo™joka  täyttää tiukat vaatimukset mm. sisäilman puhtauden, materiaalien vähäpäästöisyyden, rakenteiden kosteusturvallisuuden ja rakennustekniikan osalta. 

 

Hyvä sisäilma kaiken suunnittelun ja toteutuksen lähtökohta

Honka-kotien raaka-aineena on ekologinen, kestävä ja turvallinen suomalainen massiivipuu, joka on erinomainen valinta terveelliseen ja turvalliseen asumiseen. Tutkimuksissa on todettu, että mitä enemmän rakennuksessa on massiivihirttä, sen paremmin ilmankosteus pysyy terveeyden kannalta optimaalisella alueella.

Honka Terve Talo -kokonaisuudessa ei ole tehty kompromisseja muissakaan materiaaleissa. Kaikki Honka Terve Taloissa käytettävät rakennus- ja sisustusmateriaalit ovat M1-sertifioituja tai vastaavia vähäpäästöisiä materiaaleja. 

Vakiona talossa on selvästi perustasoa parempi ilmanvaihtolaitteisto putkiston ja suodattimien osalta. Toimiva ja oikein mitoitettu ilmanvaihto varmistaa sen, että ihmiset ja rakenteet pysyvät terveinä: epäpuhtaudet ja hiilidioksidi poistetaan sisäilmasta ja tilalle tuodaan raikasta ja suodatettua ilmaa.

Korostettu laadunhallinta rakentamisen aikana

Kaikki rakenteet ja ratkaisut ovat tutkitusti kosteusturvallisia ja terveellisiä. Honka-kotien rakenteet on kehitetty ja testattu yhteistyössä VTT:n ja Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) kanssa. Erityinen puhtauden- ja kosteudenhallintasuunnitelma ohjaa Honka Terve Talon toteutusta. Rakentamisesta vastaavat Hongan kouluttamat asennusmestarit  ja työmaalla noudatetaan tehostettua valvontaa. 

Honka Terve Talo on sijoitus, jonka arvo säilyy. Sertifioituna se takaa terveellisen asuinympäristön myös kodin tuleville asukkaille, jos joskus päätät siitä luopua.

Perustasoa parempi valaistus ja ääniolosuhteet lisäävät asumismukavuutta

Valaistus on olennainen osa tervettä ympäristöä ja asumisviihtyvyyttä. Honka Terve Talon suunnittelussa luonnonvalon käyttö on maksimoitu. Valaistuksen riittävyys varmistetaan huolellisella suunnittelulla ja valaisinpisteiden riittävällä määrällä. Myös ääniolosuhteet vaikuttavat asumismukavuuteen. Honka Terve Talossa on asetettu maksimirajat LVI-laitteiden desibelitasolle ja jokaiseen taloon tehdään äänitekninen tarkastelu.

Honka Terve Talo huolto-ohjelma auttaa pitämään talon terveenä

Asiakkaamme saavat huolellisen käyttökoulutukseen uuteen kotiin ja huolto-oppaan ennen talon käyttöönottoa. Honka Terve talon ostaja saa takuuaikana veloituksettoman Terveen Talon huoltopalvelun ja voi myös sen jälkeen ostaa Hongan kautta huoltopalveluita. Astu tästä Hongan Muuttovalmis-polulle!

 

Haluatko tietää lisää terveellisestä ja turvallisesta asumisesta?

Honka Terve Talo™ on VTT:n sertifioima muuttovalmis omakotitalo, joka on suunniteltu yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Lue, miten rakennetaan terveellinen ja turvallinen koti, jossa koko perheen hyvinvointi ja viihtyvyys on taattu.