Muuttovalmiit Honka hirsitalot - muuttovalmis talo avaimet käteen

Muuttovalmis terveellinen hirsitalo - luonnon teknologialla.

Koti on ihmisen tärkein paikka ja monelle meistä elämän suurin sijoitus. Siksi on tärkeää, että se on turvallinen ja hyvinvointia edistävä ympäristö koko perheelle. Honkarakenne tuo massiivipuun hyvät ominaisuudet ja terveellisen asumisen kaupunkilaisten ulottuville - nyt myös muuttovalmiina! Muuttovalmis talo Hongalta on ainutlaatuinen ratkaisu sinulle, joka haluat persoonallisen, ja terveellisen kodin perheellesi, helposti ja turvallisesti.

 

Honka Terve Talo™ on VTT:n sertifioima muuttovalmis omakotitalo, joka täyttää tiukat vaatimukset mm. sisäilman puhtauden, materiaalien vähäpäästöisyyden, rakenteiden kosteusturvallisuuden ja rakennustekniikan osalta.

Laatua, eri materiaalien yhdistelmiä, niukkoja yksityiskohtia. Innovaatiomme, painumaton Honka Fusion-runko mahdollistaa uuden vapauden hirsitalon designissa. Muuttovalmiit talot on valmistettu Honka Fusion teknologiaa käyttäen.

Laaja sisustusmateriaalien valikoima mahdollistaa oman makusi mukaisen, persoonallisen kodin toteuttaminen. Tarjoamme myös ammattisisustajien suunnittelemat sisustuskokonaisuudet valintojesi helpottamiseksi. Muuttovalmiin talon sisustaminen on helppoa, koska kaikki muodot ja tilat ovat valmiiksi mietittyjä parhaalla mahdollisella tavalla.

Me Honkarakenteella päätimme tehdä hirsirakentamisesta helppoa ja mahdollista myös kaupunkialueille, missä kaavoitus ja siihen liittyvät määräykset ovat tyypillisesti hankaloittaneet hirsitalon rakentamista. Honka Fusion teknologialla muuttovalmis talo saadaan näyttämään kivitalolta, jolloin sen voi sijoittaa myös kivitaloalueeksi kaavoitetulle alueelle

MUUTTOVALMIS TALO AVAIMET KÄTEEN

Valikoimassamme on useita malleja talo avaimet käteen –periaatteella. Talomallistossa on niin yksi- kuin kaksikerroksisia malleja ja talojen ulkopintaan on mahdollista saada erilaisia materiaaleja, koska Honka Fusion -teknologia mahdollistaa myös esimerkiksi rapatun pinnan talon ulkoseinään. Sisätilojen osalta pääset päättämään itse lähes kaiken. Käytämme sisätiloissa ja niiden rakentamisessa laadukkaita toimittajia sekä rakentajia.

Teemme yhteistyötä muun muassa seuraavien toimittajien kanssa:

Kumppaneiden valinnassa olemme kiinnittäneet huomiota siihen, että materiaalit ja valmistusmenetelmät ovat laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia. Honka muuttovalmiit talot ovat ekologinen valinta.

Tarjoamme myös mahdollisuuden käyttää asiantuntevia sisustussuunnittelijoita. Lue lisää sisustussuunnittelusta muuttovalmiin kodin sisustussuunnittelu sivulta.  

RAKENNUTA MUUTTOVALMIIKSI

Nyt saat terveen ja tyylikkään Honka-omakotitalon myös muuttovalmiiksi rakennettuna. Helppoa ja turvallista sinulle.

 

Honka Terve Talo™ on VTT:n sertifioima muuttovalmis omakotitalo, joka on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa.
 

 

TILAA KUVASTO KOTIISI

Honka omakotirakentajan opas on enemmän kuin talokuvasto. Se on oppaamme siihen, miten rakennat uuden kotisi luovasti, helposti, laadukkaasti, turvallisesti ja terveesti. Tutustu kirjaan, niin tiedät, miten unelmasi toteutuvat. Tilaa opas tai muita kuvastoja suoraan kotiisi, tai lataa niitä heti omalle koneellesi.