Vapaa-ajankeskukset

Aktiivisen lomailijan ihannepaikka on harrastusten äärellä. Tutustu vaihtoehtoihimme golfkenttien, laskettelukeskusten ja urheiluopistojen läheisyydessä.

UKKOHALLA

Honka esitteli Winterhome-messuilla Hyrynsalmen Ukkohallassa täysin uudenlaisen, helpon tavan rakentaa laadukas lomakoti omaan ja vuokrakäyttöön. Huvilat on jo suunnittelusta lähtien mietitty sekä omistajien että vuokralaisten käyttöön siten, että ne palvelevat optimaalisesti molempien tarpeita. Lomarengas auttaa vuokraamaan huvilaa eteenpäin aikoina, jolloin sinulla ei ole sille omaa käyttöä. Käytössäsi on Lomarenkaan välitysosaaminen ja laajat verkostot. Huvilat rakennetaan Ukkohallan huipputonteille järven rantaan, jossa on laaja palvelutarjonta ja vuokrakysyntää ympäri vuoden.

Lue lisää

 

HIMOS

Vapaa-ajankeskus Himos on voimakkaasti kehittyvä alue. Himoksen kävijämäärien odotetaan kasvavan vuoteen 2015 mennessä jopa miljoonaan kävijään. Suksi-Suomen suosikki pitää pintansa vuodesta toiseen. Himoksella pääset laskettelemaan, vaikka kotikulmasi paistavat lumettomana.

Himos tarjoaa tänään niin rinneriemua lasketellen, maastohiihtolatuja kuin elämyspalveluita ja tietenkin ravintola- ja mökkiläispalveluita loma-asunnon omistajille.

Himokselle on tulossa 30 tonttia, jotka sijaitsevat hyvällä paikalla, Himoshuipun päällä. Kaavoitus on käynnissä ja tontit tulevat myyntiin keväällä 2013. Rakennusoikeutta tonteilla on 80-150 m². Tonteille on mahdollista rakentaa Honka-tyyppimalleja tai yksilöllisesti suunniteltuja hirsihuviloita.

Lataa Himos -esite

Myynti

Risto Pentikäinen
p. 0400 344 251
e. risto.pentikainen@honka.com

HONKA UTSU

Lapin upein loma-asuntoalue Honka Utsu sijaitsee Levin Utsuvaaralla 350 metrin korkeudessa aivan puurajan tuntumassa Golfkentän yläpuolella kuutos- ja seiska-hissin läheisyydessä.

Aurinkoisella säällä olohuoneen suurista ikkunoista ja terasseilta avautuu huikea Lapin maisema, josta näkee vaivatta 50 kilometrin päässä siintävän Pallastunturin. Rohkeimpien arvioiden mukaan Utsulta voi nähdä jopa Saariselälle saakka, reilun sadan kilometrin päähän. Tonteilla on takapihana etelään avautuva koskematon tunturiluonto, jossa puut ovat talviaikana tykkylumen verhoamia. Hyvällä säällä takapihalla paistaa koko päivän aurinko.

Honka Utsu on ainutlaatuinen alue myös siitä syystä, että alueella on yhtenäinen arkkitehtuuri. Jokaisen talon omistaja saa vaikuttaa huonejärjestykseen ja sisustukseen, silti talot näyttävät ulkoapäin samantyylisiltä.

 Lataa HonkaUtsu -esite

Jukka Saarelainen
p. 0400 600 771
e. jukka.saarelainen@honka.com

RUKA

Rukan suositun lomanviettokeskuksen alueelle rakennetaan moderneja ja ekologisia Honka-paritaloja ja -erillishuviloita. Rakennettava kortteli sijaitsee alueen parhaimmalla paikalla Länsi-Rukan Rukanriutalla. Paikalla vallitsee luonnonrauha ja upea tunturinäkymä, mutta se on silti kivenheiton päässä kaikista keskuksen palveluista. Hiihtoladut ja kelkkareitit kulkevat aivan vierestä ja ski-bussi kuljettaa Sinut hetkessä Rukan eturinteille!

Honka valmistaa rentouttavaan vapaa-aikaan tarkoitetut talot aidosta puusta, yhdistettynä lämpöeristettyihin sisustusseiniin ja suuriin panorama-ikkunoineen. Tämä ekologinen rakenne mahdollistaa sisustusratkaisun jokaiseen makuun. Rakentaminen sujuu kustannustehokkaasti paikallisten yhteistyökumppaniemme toimesta.

Lue lisää

Antti Sahi
p. 040 6709 308
e. antti.sahi@honka.com

RÖNNÄS

Pernajan Rönnäs on meren rannalla sijaitseva lomakohde, joka tarjoaa aurinkoa, merellistä tunnelmaa ja upean 18-reikäisen golfkentän palvelut aivan vieressä. Nauti saunomisesta, takkatulesta ja herkullisesta ruuasta. Rentoudu golfaten tai kalastaen. Golfkenttä ja merelliset palvelut ovat lähellä. Rönnäsin alue on hyvin arvostettua. Nyt alueelta on myynnissä upeita tontteja, joille on mahdollista rakentaa yksilöllisiä ja samalla ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja lomakoteja.

Pääkaupunkiseudulta on Rönnäsiin erinomaiset kulkuyhteydet: Helsingistä matkaa on 75 km eli noin tunnin ajo-matka. Rönnäsiin pääsee sekä maitse että meritse. Lumoava Itäsaaristo, Porvoon ja Loviisan kaupungit ja muut nähtävyydet ovat lähellä.

Lataa Rönnäs-esite